NBA liga

Slaba večer Hrvata, veteran Carmelo Anthony donio pobjedu Portlandu u zadnji sekundama

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Dario Šarić je u 18 minuta na terenu zabio pet koševa sa šutom iz igre 2/6, pridodavši tome četiri skoka i jednu asistenciju. Portland Trail Blazers su sa 101-99 pobijedili domaće Toronto Raptorse zahvaljujući Carmelu Anthonyju koji je zabio pobjednički koš 4.1 sekunde prije kraja



PHOENIX – Hrvatski košarkaši u NBA su sinoć imali slabu večer, Dario Šarić je zabio pet koševa u porazu svojih Phoenix Sunsa, kao i Ante Žižić u porazu svojih Cleveland Cavaliersa te Mario Hezonja u pobjedi Portland Trail Blazersa.


Sacramento Kings su u gostima sa 114-103 pobijedili Phoenix Sunse kojima je ovo drugi domaći poraz zaredom. De’Aaron Fox je predvodio Sacramento sa 27 koševa, dok je najbolji pojedinac Phoenixa bio Devin Booker sa 34 koša.


Dario Šarić je u 18 minuta na terenu zabio pet koševa sa šutom iz igre 2/6, pridodavši tome četiri skoka i jednu asistenciju.




Portland Trail Blazers su sa 101-99 pobijedili domaće Toronto Raptorse zahvaljujući Carmelu Anthonyju koji je zabio pobjednički koš 4.1 sekunde prije kraja.


Damian Lillard, koji je izjednačio za Portland tricom 38.5 sekundi prije kraja, utakmicu je završio sa 20 ubačaja i devet asistencija.


Anthony je bio najbolji strijelac sa 28 koševa, a Hezonja je odigrao 12 minuta i zabio pet koševa (šut iz igre 2/3, trice 1/2) uz dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.


Detroit Pistons su u gostima sa 115-113 nadigrali Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je vodio Derrick Rose sa 24 koša, ukljuučujući i pobjednički 26 sekunde prije kraja.


Andre Drummond je dodao 23 koša i 20 skokova za Detroit, dok je kod Clevelanda najbolji bio Kevin Love sa 30 pogodaka i devet skokova. Ante Žižić je u 16 minuta na terenu upisao pet koševa (šut iz igre 2/3) te devet skokova, jednu ukradenu loptu i jedan blok.


Los Angeles Lakers su sa 117-87 kod kuće slavili protiv New York Knicksa, dok je Knickse predvodio rookie RJ Barrett sa 19 poena.


Oklahoma City Thunder su u gostima nakon produžetaka sa 111-103 svladali Brooklyn Netse, a najzaslužniji za pobjedu bio je Chris Paul sa 28 koša, dok su Memphis Grizzlies kod kuće sa 119-112 bili bolji od Minnesota Timberwolvesa