NBA liga

Samo sedam pozitivnih nalaza na 456 testiranih igrača u NBA ligi

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Trenutačno najviše problema imaju u redovima Toronto Raptorsa zbog čega je odgođena utakmica protiv Chicago Bullsa



NEW YORK  Od 456 igrača testiranih na posljednjem testu na COVID-19 sedam je bilo pozitivno, objavila je NBA liga ne navodeći njihova imena.


“Svatko tko je imao pozitivan test ili je utvrđeno da je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom, izoliran je ili stavljen u karantenu,” objavila je NBA liga na svojoj stranici.


Trenutačno najviše problema imaju u redovima Toronto Raptorsa zbog čega je odgođena utakmica protiv Chicago Bullsa u nedjelju. Pomaknut je i termin utakmice protiv Detroita jer Raptorsi nisu imali na raspolaganju najmanje osam igrača.




U skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim protokolima lige kod Raptorsa su izvan stroja Psacal Siakam, Fred VanVleet, O.G. Anunoby, Malachi Flynn i Patrick McCaw.


Mediji navode kako su među igračima koji su navedeni na popisu izoliranih i centar LA Lakersa Marc Gasol, član New York Knicksa Derrick Rose i igrači Sacramenta Jabari Parker i Hassan Whiteside.


Međutim, to ne znači da i oni imaju koronavirus, već da su možda bili izloženi osobi pozitivnoj na COVID-19 ili imaju neuvjerljiv test.