Hrvatski kapetan

Roko Leni Ukić potpisao za Cedevita Olimpiju: “Nadam se da će nas pandemija zaobići i riješiti briga”

Portal Novilist.hr

Foto D. Lovrović

Foto D. Lovrović

Vrlo sam sretan što sam treći put u karijeri igrač Cedevite i prvi put Cedevita Olimpije. Zahvaljujem upravi kluba i trenerskom stožeru koji me vide kao nekoga tko može pomoći cijelom projektu - rekao je Ukić



LJUBLJANA Službeno je potvrđeno kako je kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije odlučio potpisati za Cedevita Olimpiju. Roko Leni Ukić imao je na stolu ponudu i svojega Splita u kojemu je započeo karijeru, ali ipak se odlučio vratiti u Cedevitu.


Ondje je već igrao u sezonama 2014./2015. te 2017./2018, ali dok je klub još bio pod zagrebačkom adresom.


– Vrlo sam sretan što sam treći put u karijeri igrač Cedevite i prvi put Cedevita Olimpije. Zahvaljujem upravi kluba i trenerskom stožeru koji me vide kao nekoga tko može pomoći cijelom projektu i momčadi u koju iskreno vjerujem. Velik sam optimist i jedva čekam baciti se na posao.




Nadam se da će nas pandemija koronavirusa zaobići i riješiti nas nekih briga, te da ćemo imati priliku igrati u svim natjecanjima. Fizički i mentalno sam spreman za početak sezone, nadam se da ćemo se družiti s velikim brojem navijača u Stožicama i imati uspješnu sezonu – rekao je Ukić nakon potpisa.