Premijer liga košarkašica

Riječke košarkašica igraju “must win” utakmicu u borbi za ostanak u Premijer ligi

Katarina Blažević

Marin Mijaljević/Foto Arhiva NL

Marin Mijaljević/Foto Arhiva NL

Nadam se da smo naučili lekciju od prošle subote i da ćemo dobrim pristupom i energijom uzeti pobjedu - govori trener FSV-a Marin Mijaljević



RIJEKA  Košarkašice FSV-a nastavljaju svoju borbu za ostanak u Premijer ligi, do kraja sezone ostala su još samo tri kola. Riječanke su već u prošlom susretu protiv Zagreba pobjedom mogle osigurati ostanak, ali su na kraju poražene minimalnim rezultatom (50:51), te će danas od 16 sati na Kozali tražiti važnu pobjedu. Gošće su Zadranke, koje su na samome dnu ljestvice bez ijedne pobjede, dok bi Riječanke eventualnom današnjom pobjedom definitivno osigurale ostanak u ligi.


– Nadam se da nas taj poraz protiv Zagreba neće previše stajati. Protiv Zadra nas sada čeka »must-win« utakmica, a to je protivnik koji još nema niti jednu pobjedu ove godine. Nadam se da smo naučili lekciju od prošle subote i da ćemo dobrim pristupom i energijom uzeti pobjedu. Porazom Splita možemo već danas osigurati ostanak, pratimo i ostale rezultate, ali se isključivo fokusiramo na sebe i svoju igru – kaže trener košarkašica FSV-a Marin Mijaljević, čija je ekipa napokon kompletna nakon manjih problema s ozljedama.