NBA liga

Pobjede Denver Nuggetsa, Toronto Raptorsa i New Yorka Knicksa

Hina

Isaiah Thomas (Denver Nuggets) i  Paul George (Oklahoma City)/Foto REUTERS

Isaiah Thomas (Denver Nuggets) i Paul George (Oklahoma City)/Foto REUTERS



DENVER Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, Denver Nuggets su slavili protiv Oklahoma City Thundera, Toronto Raptors protiv Boston Celticsa, a New York Knicksi protiv Orlando Magica.


Nikola Jokić je zabio 36 koševa uz 10 asistencija i devet skokova i Denver Nuggets su kod kuće pobijedili Oklahoma City Thunder sa 121-112. Will Barton je dodao 23 koša, a Jamal Murray 20 za petu uzastopnu pobjedu Denvera.


Kod Oklahome najbolji je bio Russell Westbrook sa 22 poena, 14 skokova i devet asistencija, dok je Paul George ubacio 25 koševa uz osam skokova, sedam asistencija i šest ukradenih lopti.




Nuggets su imali prednost od 13 koševa na početku zadnje četvrtine prije nego je Oklahoma City preuzela kontrolu i došla u vodstvo od tri koša. Tada Denver odgovara serijom u kojoj Millsap pogađa dva slobodna bacanja, a Murray zabija tricu i vraća prednost Nuggetsima.


Toronto Raptors su također kod kuće sa 118-95 nadigrali Boston Celticse, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam sa 25 ubačaja i osam skokova. Kawhi Leonard je dodao 21 koš i šest skokova za Raptorse.


U redovima Celticsa, kojima je ovo treći poraz zaredom, najbolji je bio Marcus Morris sa 17 poena.


New York Knicks su u Madison Square Gardenu sa 108-103 pobijedili Orlando Magic, nadoknadivši razliku od 16 koševa.


Emmanuel Mudiay je bio najbolji pojedinac Knicksa sa 19 ubačaja, a Allonzo Trier je dodao 18. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse.


Aaron Gordon i Nikola Vučević su predvodili Orlando sa po 26 koševa svaki.