NBA liga

Pobjeda LA Clippersa, Zubac zabio devet koševa

Hina

Ivica Zubac (La Clippers) i Trey Lyles (San Antonio)/Foto REUTERS

Ivica Zubac (La Clippers) i Trey Lyles (San Antonio)/Foto REUTERS

SAN ANTONIO Los Angeles Clippers Ivice Zubca su sinoć sa 108-105 bili bolji od gostujućih San Antonio Spursa, a hrvatski je košarkaš pobjedi svoje momčadi pridonio sa devet koševa (šut iz igre 3/5) i osam skokova u 23 minute provedene na terenu. Kawhi Leonard je predvodio Clipperse sa 22 ubačaja, sedam asistencija i šest skokova, dok je Paul George dodao 19.

Najbolji pojedinac Spursa bio je LaMarcus Aldridge sa 27 koševa i devet skokova, a DeMar DeRozan je ubacio 26 koševa. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio. 


New York Knicks su sa 139-134 nakon produžetaka nadigrali u gostima Cleveland Cavalierse kojima je to 11 poraz u 12 zadnjih utakmica. 


Najbolji u redovima Knicksa, koji su nadoknadili zaostatak od deset koševa u zadnjoj četvrtini, bio je Marcus Morris Sr. sa 26 poena, od čega je 16 ubacio baš u toj u zadnjoj četvrtini.




Elfrid Payton je dodao 17 koševa, 15 asistencija i 11 skokova za prvi triple-double sezone, a Julius Randle je ubacio 20 za Knickse. 


Kevin Love je bio najbolji strijelac Clevelanda sa 33 pogotka, a Collin Sexton je dodao 29. Ante Žižić nije igrao za Cavalierse. 


Phoenix Suns su bez Darija Šarića poraženi na gostovanju kod Brooklyn Netsa sa 97-119. Netse je predvodio Caris LeVert sa 29 koševa, dok je najbolji kod Sunsa bio Deandre Ayton sa 25 poena i 17 skokova.