AO Škrljevo

Na Mavrincima pronašli zamjenu za Robertsona, Amerikanac Adway popunio poziciju centra

Portal Novilist.hr

Taylor Adway

Taylor Adway

O Adria Oil Škrljevu i treneru Rajkoviću sam čuo sve najbolje, a ja ću svojim igrama nastojati biti od pomoći timu i kroz dogledno vrijeme i nadmašiti brojke koje je ostvario Arkim - rekao je Adway



RIJEKA Amerikanac Taylor Adway novi je igrač AO Škrljeva, koji će popuniti upražnjenu poziciju centra odlaskom Arkima Robertsona.


Taylor, 25-godišnjak visok 204 cm, prošlu sezonu igrao je u gruzijskom Mgzavrebiju, gdje je došao do prosjeka od 13 poena i 6.8 skokova po utakmici. Igrajući sezonu ranije u bjeloruskom Borisfenu sakupio je i nastupe u FIBA Eurocupu, gdje je imao prosjek od 15.5 poena i 5 skokova.


– Moj agent Vedran Pavličević mi je istaknuo igre i put Robertsona u Adria Oil Škrljevu, koji je radom i igrama u Hrvatskoj napredovao u svojoj igri i karijeri. Upravo je to i meni cilj, igrati ozbiljnu košarku, naporno trenirati, natjecati se i što više pobjeđivati, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi. O Adria Oil Škrljevu i treneru Rajkoviću sam čuo sve najbolje, a ja ću svojim igrama nastojati biti od pomoći timu i kroz dogledno vrijeme i nadmašiti brojke koje je ostvario Arkim – rekao je Adway.