NEOČEKIVAN POVRATAK

Luka Šamanić uspio sanirati ozljedu prije nego što se očekivalo, pridružuje se pripremama u Opatiji

Portal Novi list

Luka Šamanić/Foto: REUTERS

Luka Šamanić/Foto: REUTERS

Šamanić je sredinom svibnja slomio četvrtu metakarpalnu kost lijeve ruke, a prema prvim prognozama od ozljede se trebao oporavljati najmanje dva mjeseca. Ipak, oporavak je trajao puno kraće i zamolio je izbornika da se pridruži reprezentaciji, tako da će na pripreme u Opatiji doći u ponedjeljak.



RIJEKA Hrvatski košarkaš Luka Šamanić ipak se uspio oporaviti od ozljede puno prije nego što se očekivalo i bit će na raspolaganju izborniku Veljku Mršiću.


Naime, Šamanić je sredinom svibnja slomio četvrtu metakarpalnu kost lijeve ruke, a prema prvim prognozama od ozljede se trebao oporavljati najmanje dva mjeseca. Ipak, oporavak je trajao puno kraće i zamolio je izbornika da se pridruži reprezentaciji, tako da će na pripreme u Opatiji doći u ponedjeljak.


Zajedno s njim tada bi trebao doći i Mario Hezonja, koji je jučer odigrao posljednju utakmicu finala grčkog prvenstva u kojoj je njegov Panathinaikos pobjedom kod Lavrija stigao do titule. Također, Hezonja je s Panathinaikosom prošlog mjeseca osvojio i Grčki Kup.