Pozdrav iz Hrvatske

Luka Dončić je nakon All-Star susreta s dugogodišnjom djevojkom odjurio na odmor u – Punat!

Portal Novi list

Slovenski košarkaš godinama se već odmara na KrkuRIJEKA Luka Dončić nekoliko dana pauze između nastavka prvenstva i All-Star susreta iskoristio je za odmor u – Hrvatskoj! Hrvatska turistička zajednica nije mogla zamisliti bolju promidžbu od Dončićeve objave na instagramu u kojoj je jasno poručio gdje je pohitao nakon susreta u Salt Lake Cityju. Punat – otok Krk. Nije novost. Luka je poput brojnih Slovenaca od malena ljetovao u Puntu, kojemu se uvijek rado vraća. Tu je uostalom upoznao i dugogodišnju djevojku, Ljubljančanku Anamariju Goltes.


Bivša plesačica i fitness trenerica sada se bavi modelingom, a osvanula je na nekoliko naslovnica svjetski poznatih časopisa. Anamarija u stopu prati Luku na svim njegovim sportskim izazovima, bila je i u Salt Lake Cityju, a po svemu sudeći i na posljednjem kratkom odmoru na Krku.


Dončić se kratko zadržao na presici nakon All-Star susreta, odgovorio tek na pet pitanja poručivši kako ga čeka – zrakoplov. Američki novinari ustvrdili su kako ide na odmor u Meksiko, no vrlo brzo je sam Luka otkrio da je njegova destinacija – Krk.
 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ANAMARIA (@anamariagoltes)