NBA liga

LeBron ubacio u višu brzinu i dobio dvoboj protiv Giannisa, Bogdanović ubacio 16 poena u sedmoj uzastopnoj pobjedi Utaha

Portal Novi list

Jrue Holiday (Bucks) i LeBron James (LA Lakers)/Foto REUTERS

Jrue Holiday (Bucks) i LeBron James (LA Lakers)/Foto REUTERS

Knicksi su iznenadili u San Franciscu



NEW YORK Donovan Mitchell postigao je 36 poena uz sedam skokova i odveo Utah Jazz do pobjede nad New Orleans Pelicansima.  Solidnu partiju u sedmoj uzastopnoj pobjedi Utaha pružio je i Bojan Bogdanović sa 16 poena. Na parketu je proveo pola sata, pogodio je svih sedam slobodnih bacanja, tri od šest pokušaja za dva poena, odnosno jedan od pet pokušaja za tri poena. Uz to ostvario je tri skoka, jednu asistenciju i dvije osvojene lopte.  Pelicansima nije pomogao ni raspoloženi Zion Williamson (27 poena).


LeBron James je ubacio u višu brzinu i s najboljim ovosezonskim šuterskim učinkom od 34 poena odveo Lakerse do pobjede nad Bucksima. Pogodio je šest od 10 pokušaja za tri poena, sakupio i osam asistencija. Anthony Davis je uz 18 poena uhvatio devet lopti. Giannis Antetokounmpo  upisao je 25 poena i 12 asistencija kod poraženih Bucksa.


New York Knicksi su slavili u San Franciscu. RJ Barrett ostvario je učinak karijere (28 poena), a puno toga je usmjerila prva četvrtina u kojoj su Wariorrsi inkasirali 40 poena. Stephen Curry je ubacio 30 poena, ali pogodio svega pet od 14 pokušaja za tri poena.




Rezultati:
Utah – New Orleans 129-118
Golden State – New York 104-119
Milwaukee – LA Lakers 106-113