Priopćenje iz Višnjika

Košarkaški klub Zadar objavio na svojem internetskom portalu objavio da nema pozitivnih igrača

Hina

Tenisačima, njihovim trenerima i svim ljudima u samoizolaciji želimo svu sreću i brzi oporavak - poručili su iz KK Zadra



ZADAR Nakon testiranja na koronavirus košarkaški klub Zadar objavio je na svom internetskom portalu da su nalazi svih sedam osoba iz KK Zadra negativni.


“Tenisačima, njihovim trenerima i svim ljudima u samoizolaciji želimo svu sreću i brzi oporavak, a koristimo prigodu još jednom zahvaliti se svima na mnogobrojnim porukama i pozivima podrške koji i nakon negativnih nalaza ne prestaju pristizati”, objavio je KK Zadar.


Košarkaši Zadra su u četvrtak, dan prije početka zadarskog teniskog turnira Adria Toura, ugostili tenisače te su s njima odigrali revijalnu utakmicu u dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku. Na toj utakmici igrao je i bugarski tenisač Grigor Dimitrov, za kojeg se u nedjelju, uoči finala zadarskog Adria Toura, saznalo da je zaražen koronavirusom.




U Zadru su testiranjima odmah podvrgnute 22 osobe, a među tri pozitivna slučaja našao se hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić koji je rezultat testa objavio na Instagramu uz poruku da nema simptome te da se dobro osjeća. Druga dva pozitivna nalaza imali su Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.


Novak Đoković nije bio među tenisačima koji su obavili testove u Zadru, već se testiranju podvrgnuo u ponedjeljak u Beogradu, a rezultat će doznati u utorak, za kada je najavljeno i njegovo obraćanje medijima.