Prva liga košarkašica

Košarkašice FSV dočekuju Mursu, Monika Bosilj nova pomoćna trenerica i igračica

Katarina Blažević

Marin Mijaljević/Foto Arhiva NL

Marin Mijaljević/Foto Arhiva NL

Još od vremena igranja za Kvarner me veže prijateljstvo s Marinom te smo razgovorom došli do ideje da pomognem igračicama kao pomoćna trenerica, a u sljedećem dijelu sezone vjerojatno i kao suigračica - rekla je nova asistentica trenera Mijaljevića



RIJEKA  Košarkašice FSV-a se nakon dvotjedne reprezentativne pauze vraćaju premijerligaškim obvezama. Riječanke će danas (16 sati) na Kozali ugostiti osječku Mursu, ekipu koja i nakon pet odigranih kola ne zna za pobjedu, dok FSV-ovke još uvijek čekaju na prvo domaće slavlje. Treneru Marinu Mijaljeviću od velike će pomoći na klupi biti nova pomoćna trenerica Monika Bosilj. Bivša hrvatska reprezentativka bila je i dio nekadašnjeg Kvarnera, u riječkom je klubu igrala do 2016. godine, odnosno gotovo do njegova gašenja.


– Još od vremena igranja za Kvarner me veže prijateljstvo s Marinom te smo razgovorom došli do ideje da pomognem igračicama kao pomoćna trenerica, a u sljedećem dijelu sezone vjerojatno i kao suigračica. Trenutačno se oporavljam od ozljede koju sam zadobila prošle godine. Mursa? Iako su upisale pet poraza na startu sezone, imaju kvalitetnu igračicu Petru Šimunić na koju moramo obratiti pažnju. Ako nju zatvorimo, ne bismo trebale imati poteškoća na terenu – kaže novo pojačanje FSV-a, 35-godišnja Monika Bosilj.