Saznali protivnika

Košarkaši Škrljeva u prvom krugu doigravanja idu na Cibonu: “Ako se ukaže prilika, pokušat ćemo iznenaditi”

Luka Medak

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Iako Sonik i Škrljevo imaju jednak broj bodova, momčad Damira Rajkovića će zbog lošijeg međusobnog omjera sa šestog mjesta ići na trećeplasiranu Cibonu.RIJEKA Nakon što su košarkaši Adria Oil Škrljeva završili regularni dio sezone, bilo im je preostalo čekati konačni rasplet ostalih susreta kako bi saznali protivnika u doigravanju. U vrlo neizvjesnoj utakmici Sonik Puntamika na domaćem je terenu za pola koša bila bolja od Šibenke (100:99) te su tako Zadrani prvenstvo završili na petom mjestu.


Iako Sonik i Škrljevo imaju jednak broj bodova, momčad Damira Rajkovića će zbog lošijeg međusobnog omjera sa šestog mjesta ići na trećeplasiranu Cibonu.


– Sonik je zasluženo peti, a nas je dopala Cibona, no mi ćemo bez obzira dati sve od sebe na tim utakmicama. Cibona je ipak ekipa koja ima veliku kvalitetu i kontinuitet dobrih igara, tako da sigurno neće biti lako. Pokušat ćemo utakmice što duže držati u egalu i onda ako se ukaže prilika, pokušati iznenaditi – rekao je trener Damir Rajković.
Škrljevčani nemaju puno vremena za pripremu jer u goste Vukovima idu već u nedjelju, prva utakmica doigravanja na rasporedu je od 18 sati.