Radno na Trsatu

Košarkaši Kvarnera 2010 treniraju i čekaju odluku HKS-a: “Ponašamo se kao da idemo u rang više…”

Zlatko Horvat

Košarkaši Kvarnera 2010 s gostima na trsatskom treningu ovoga ljeta

Košarkaši Kvarnera 2010 s gostima na trsatskom treningu ovoga ljeta

Imamo ABA postavu! Uz Sinišu Štembergera, s nama vježbaju Ivan Kučan, Jasmin Perković i Marjan Čakarun - kaže trener Šućurović



RIJEKA Košarkaši Kvarnera 2010 neće još na predah, nastavljaju s radom do 17. srpnja. Trener Goran Šućurović sprema momčad kao da će ih Upravni odbor HKS-a promovirati u – nove prvoligaše.


– Ponašamo se kao da idemo u rang više. Mislim da s ovim sastavom, uz poneko osvježenje, možemo biti konkurentni u Prvoj ligi – kaže Goran Šućurović.


Bili bi i za HT Premijer ligu da im ostanu svi oni koji sada treniraju s riječkim sastavom.




– Imamo ABA postavu! Uz Sinišu Štembergera, s nama vježbaju Ivan Kučan, Jasmin Perković i Marjan Čakarun. Za moje mlade igrače to je super iskustvo, mogu vidjeti kako se odnosi prema radu. Atmosfera je odlična.


Riječki sastav ima i prvog novog igrača. Potpisao je Andrej Penić, Karlovčanin koji je došao studirati u Rijeku. Jutarnje treninge vodi Antonio Pilat, koji je preuzeo ulogu kondicijskog trenera.


– Imali smo i trenere goste, u posjet su nam došli Rudolf Jugo, Aramis Naglić i Aleksandar Šćepanović, koji su malo razbili monotoniju treninga s nečim novim. Njihove demonstracije bile su super iskustvo za mene i igrače.