Prva liga košarkaša

Košarkaši Kvarnera 2010 dočekuju Bosco: “Ovo nam je jako važna utakmica”

Katarina Blažević

Goran Šućurović/Foto Arhiva NL

Goran Šućurović/Foto Arhiva NL

Sljedeća dva kola zapravo će odrediti naš smjer, hoćemo li uhvatiti Ligu za prvaka ili plesati tu negdje na rubu - rekao je trener Šućurović



RIJEKA Košarkaši Kvarnera 2010 danas će od 19 sati u Dvorani mladosti ugostiti Bosco, momčad koja dolazi s istim omjerom pobjeda i poraza (4-2). Riječani su u prošlom kolu upisali poraz protiv stopostotnog Hermesa, ali Kvarnerovci su donedavnom premijerligašu zadali puno muke i u trećoj četvrtini imali vodstvo od sedam razlike.


– Ovo nam je jako važna utakmica, direktan derbi za treće mjesto na ljestvici. Sljedeća dva kola zapravo će odrediti naš smjer, hoćemo li uhvatiti Ligu za prvaka ili plesati tu negdje na rubu. Ako pobijedimo Bosco, i onda Amforu u gostima, već bismo stavili ruku na Ligu za prvaka. Poraz od Hermesa? Dobro smo ih obrambeno pritisnuli, natjerali ih na 22 greške, a imali smo i to vodstvo od sedam razlike… Bila je dobra utakmica, ali još nekim igračima nedostaje malo iskustva u takvim susretima. Previše se oslanjaju na Štembergera i Perkovića – kaže trener Kvarnera 2010 Goran Šućurović, koji danas ne može računati na ozlijeđenog Krstinića.