Premijer liga košarkaša

Košarkaši AO Škrljeva na Mavrincima dočekuju Osječane sa željom da ostvare važnu pobjedu

Valentina Prokić

Trener Damir Rajković i igrači AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Trener Damir Rajković i igrači AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Najvažnije je da idemo utakmicu po utakmicu i da pobjeđujemo te da s time počnemo već danas protiv Osijeka - rekao je Daniel Zovko



RIJEKA  Košarkaši Adria Oil Škrljeva večeras na Mavrincima u 18 sati dočekuju momčad VROS Osijek, koju su pobijedili u prvom dvoboju u gostima. Nakon domaće pobjede nad Furnirom i poraza u Zadru, Škrljevo danas traže pobjedu na svom parketu.


– Osječani su u uzlaznoj putanji, dobili su Sonic u posljednjoj utakmici, ali i mi smo pobijedili zadnji domaći dvoboj i dat ćemo sve do sebe da nastavimo u tom ritmu. Pobjeda nam je jako važna za nastavak prvenstva i ulazak u Ligu za prvaka – kaže prinova u redovima Adria Oil Škrljeva Daniel Zovko.


Momčad s Mavrinaca oscilirala je u igrama proteklih mjeseci, no možda su dolaskom Slavice i Zovka te epizode iza njih.




– Bilo je dosta promjena u momčadi i sada nakon našeg dolaska trebat će još malo vremena da to sve »legne«, da se uigramo kako treba. No, mislim da ćemo biti bolji iz utakmice u utakmicu i da ćemo pokazati koliko možemo jer u ovoj momčadi ima još dosta rezervi – dodaje Zovko.


Situacija na ljestvici govori kako je Adria Oil Škrljevo na petom mjestu s jednakim omjerom pobjeda i poraza (6-6), današnji gosti su dva mjesta slabiji (4-8).


– Kad pogledamo utakmice koje nam slijede, možemo izboriti Ligu za prvaka, ali ja ne bih razmišljao toliko unaprijed. Najvažnije je da idemo utakmicu po utakmicu i da pobjeđujemo te da s time počnemo već danas protiv Osijeka – zaključio je Daniel Zovko.