Premijer liga košarkaša

Košarkaši AO Škrljeva dočekuju Zabok: “Uzvratiti gostima za težak poraz”

Valentina Prokić

Mirko Ščekić i Damir Rajković/S. DRECHSLER

Mirko Ščekić i Damir Rajković/S. DRECHSLER

Najvažnije je da ostvarimo novu pobjedu, to je jedino što nas zanima pa makar pobjeda bila i za pola koša - kaže Damir Rajković, trener košarkaša Adria Oil Škrljeva



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva s nestrpljenjem očekuju domaći susret sa Zabokom u okviru HT Premijer lige. Jedan od razloga je uzvratiti današnjim gostima za težak poraz koji su doživjeli još na početku prvenstva u Zaboku. Završilo je čak 94:66 za domaćine, a danas od 19 sati u Mavrincima Adria Oil Škrljevo imaju priliku za pobjedu i vraćanje duga.


– Teško da je moguće ostvariti takav rezultat, ali nama to i nije važno. Najvažnije je da ostvarimo novu pobjedu, to je jedino što nas zanima pa makar pobjeda bila i za pola koša – kaže Damir Rajković, trener košarkaša Adria Oil Škrljeva.


Momčad s Mavrinaca u 2022. godini ostvarila je dosad dvije pobjede, protiv Gorice i Sonik Puntamike te je Zabok prilika za povećanje pozitivnog skora. Adria Oil Škrljevo trenutno je na šestom mjestu ljestvice, dok su gosti tri mjesta slabije plasirani s tri boda manje.




– Najvažnije je da napravimo s njima skor 1-1, da ne izgubimo i drugu utakmicu, pa da bude 0-2 – dodaje trener Rajković.


Što se momčadi tiče, ona je kompletna, iako kapetan Josip Barnjak ima malih problema.


– Malo ga muči skočni zglob, vidjet ćemo koliko će to biti problem – dodaje strateg Škrljevčana.
Košarkašima Adria Oil Škrljeva predstoji odigrati i dvije odgođene utakmice.


Tako će 9. veljače u Zagrebu odraditi susret sa Cibonom, dok će 16. ili 17. veljače odigrati domaći susret s Alkarom.