Premijer liga košarkaša

Košarkaši Adria Oil Škrljeva gostuju u Sinju, vraća se Pilepić, Arslanagić “out”

Luka Medak

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

U Sinj idemo s jasnim ciljem, a to je da ih pobijedimo i treći put - rekao je trener Rajković



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva danas u 18 sati gostuju kod Alkara u okviru HT Premijer lige. Nakon slavlja protiv Furnira u prošlome kolu, Adria Oil Škrljevo u Sinju će pokušati nastaviti s uspjesima, iako su u prethodnom međusobnom susretu jedva izvukli pobjedu.


– Sinj je uvijek nezgodan teren, ali poznajemo tu momčad i još iz prijašnjih sezona imamo pozitivan rezultat kod njih u gostima. Istina je da smo prošli put u Sinju dobili samo s pola koša, iako smo vodili devet poena posljednjih dviju minuta, jednostavno smo radili gluposti i doveli se u situaciju da zadnjim šutem rješavamo utakmicu. Alkar je sad izgubio šansu za doigravanje pa pretpostavljam da neće imati neki dodatan motiv, eventualno će tražiti osvetu jer smo ih već dvaput pobijedili ove sezone. No mi u Sinj idemo s jasnim ciljem, a to je da ih pobijedimo i treći put. Želimo nastaviti niz pobjeda i držati priključak za vodećim momčadima, pokazati sami sebi da možemo u kontinuitetu pobjeđivati u gostima – rekao je trener Damir Rajković.


Pobjeda je u prošlom kolu ostvarena bez Frana Pilepića i Adnana Arslanagića.




– Pilepić je počeo trenirati i danas će igrati, ali Arslanagić, nažalost, neće biti spreman. Ultrazvuk je bio u redu, ali mora preventivno odratiti još neke vježbe tako da se treninzima vraća tek u ponedjeljak – objasnio je trener Adria Oil Škrljeva.