Damir Rajković

Finale Alpe Adria Cupa puno znači za budućnost AO Škrljeva

Zlatko Horvat

Damir Rajković/Foto R. BRMALJ

Damir Rajković/Foto R. BRMALJ

 Pobjeda protiv ovakvog suparnika mora nam puno značiti i za nastavak prvenstva, gdje smo pobjedu od doigravanja, pobjedu do kvalifikacija za ostanak, a rezultati ABA ligaša postaju čudni... - kaže trener ŠkrljevaMAVRINCI Trener košarkaša Adria Oil Škrljeva nije krio zadovoljstvo nakon pobjede nad Slovacima i plasmana u finale Alpe Adria Cupa.


– Najavio sam da će biti stresno. Vidjelo se da smo prerano došli do plus 20, došlo je do pada koncentracije. Stigli su nas s laganim poenima, kontrama. Uspjeli smo preživjeti… – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva. – Svaka čast igračima, pogotovo Barnjaku, koji je rekonvalescent, zaslužuje sve pohvale. Ovaj finale puno znači za budućnost kluba. S minimalnim sredstima radi se puno. Mi smo u ovo natjecanje ušli da učimo, odbivši ponude za ABA 2 ligu i Europa Cup. Pobjeda protiv ovakvog suparnika mora nam puno značiti i za nastavak prvenstva, gdje smo pobjedu od doigravanja, pobjedu do kvalifikacija za ostanak, a rezultati ABA ligaša postaju čudni…


Trener gostiju Teo Hojč čestitao je domaćoj momčadi na plasmanu u finale i pohvalio je na igri.
– Škrljevo ima igru koja mi se sviđa, s visokim intenzitetom igre, obranom bez blefa i dobrim protokom lopte u napadu – kaže Teo Hojč. – Alpe Adria Cup? To nije jodl liga, momčadi su sve bolje i liga ima potencijal.