NBA

Clippersi upisali šestu pobjedu zaredom, pogledajte kako je Zubac osramotio Hardena

Hina

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Zubac je na terenu proveo 20 minuta i u tom je vremenu uz stopostotan šut iz igre (6/6) zabio 17 koševa te pridodao tome 12 skokova i jedan blok



HOUSTON LA Clippers su sinoć upisali šestu pobjedu zaredom, svladavši u gostima Houston Rocketse, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je odigrao odličnu utakmicu i upisao svoje sedmi double-double sezone.


Zubac je na terenu proveo 20 minuta i u tom je vremenu uz stopostotan šut iz igre (6/6) zabio 17 koševa te pridodao tome 12 skokova i jedan blok.


Jedna njegova akcija brzo je krenula kružiti internetom, Zubac je zakucao jednom rukom, dok ga je cijelo vrijeme “čuvao” James Harden. 





Kawhi Leonard je bio najbolji strijelac Clippersa sa 25 ubačaja, a Montrezl Harrell je također upisao double-double sa 19 koševa i deset skokova. 


Kod Houstona najbolji je bio Russell Westbrook sa 29 ubačaja i 15 skokova, dok je James Harden ubacio samo 16 koševa. 


Toronto Raptors su sa 121-113 svladali Golden State Warriorse za koje je prvi put nakon listopada kada je slomio ruku zaigrao Stephen Cury. 


Raptorse je predvodio Norman Powell sa 37 koševa. Kyle Lowry je dodao 26 koševa i deset asistencija, a Serge Ibaka 13 koševa i 13 skokova.


Curry je odigrao 27 minuta i zabio je 23 koša za Golden State. Dragan Bender je na terenu proveo 16 minuta i ubacio tri koša (šut iz igre 1/6, trice 0/3) uz pet skokova i četiri asistencije. 


U preostale dvije utakmice koje su sinoć igrane Denver Nuggets su sa 114-112 svladali domaće Charlotte Hornets, a pobjedu im je osigurao Jamal Murray koji je zabio koš šest sekundi prije kraja, dok su Philadelphia 76ers sa 125-108 bili bolji od Sacramento Kinga.