NBA liga

Branič Houston Rocketsa kažnjen s 50 tisuća dolara zbog kršenja protokola, posjetio je striptiz klub u Miamiju

Hina

Kevin Porter Jr./Foto REUTERS

Kevin Porter Jr./Foto REUTERS

S Porterom jr. u društvu je bio i suigrač Sterling Brown koji je sudjelovao u tučnjavi ispred striptiz kluba



NEW YORK Branič NBA momčadi Houston Rockets Kevin Porter Jr. kažnjen je sa 50.000 dolara zbog kršenja ligaškog protokola Covid-19.


Porter je kažnen jer je 19. travnja nakon utakmice protiv Miami Heata otišao u striptiz klubu u Miamiju, a NBA propisi zabranjuju sudjelovanje na zatvorenim okupljanjima sa 15 ili više ljudi, kao i ulazak u barove, salone, noćne klubove i slične objekte.


S njim u društvu bio je i suigrač Sterling Brown koji je sudjelovao u tučnjavi ispred striptiz kluba. Kako navode američki mediji, Brown je napuštajući klub navodno ušao u krivo vozilo, a osobe koje su se već nalazile u njemu su fizički nasrnule na košarkaša nakon čega je ovaj zadobio ozljedu glave.




Izvještaj o incidentu kaže da na mjestu događaja nije bilo svjedoka, a zaposlenici kluba rekli su da nisu vidjeli što se dogodilo.


Rocketsi su objavili izjavu o incidentu u kojoj se kaže da je Brown žrtva napada, a vodstvo NBA lige se još nije očitovalo o Brownu.


Rocketsi, koji su na početku sezone izgubili Jamesa Hardena, koji je otišao u Brooklyn, imaju najlošiji skor u NBA, upisali su 15 pobjeda i 47 poraza.