Patrick Ewing

Bivša zvijezda Knicksa hospitalizirana zbog korone: “Ovaj virus je opasan i ne treba ga olako shvatiti”

Hina

Patrick Ewing/Foto REUTERS

Patrick Ewing/Foto REUTERS

Sada više nego ikada želim zahvaliti zdravstvenom osoblju i svima koji su na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa. To će proći i svi ćemo se izvući - poručio je Ewing 


NEW YORK Bivša zvijezda NBA momčadi New York Knicksa 57-godišnjii Patrick Ewing je u petak na Twitteru objavio da je pozitivan na Covid-19  da je hospitaliziran.


“Ovaj virus je opasan i ne treba ga olako shvatiti”, kazao je Ewing koji trenutno vodi momčad sveučilišta Georgetown. “Želim potaknuti sve da budu oprezni”.
“Sada više nego ikada želim zahvaliti zdravstvenom osoblju i svima koji su na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa. To će proći i svi ćemo se izvući”, dodao je.


Bivša zvijezda NBA, koja je odigrala 17 sezona, uglavnom u dresu Knicksa te kratko u Seattle Supersonicsima i Orlando Magicu i 11 puta bio biran u All-Star momčad


Sportski odjel sveučilišta Georgetown je objavio da je Patrick Ewing “zbrinut i u izolaciji u jednoj lokalnoj bolnici”.


“On je jedini član muškog košarkaškog programa koji je pozitivan na virus”, dodaje se u priopćenju.


“Ozdravi brzo, prijatelju. Budi jak”, poručili su mu preko twittera igrači Knicksa.


Bivša zvijezda NBA, koja je odigrala 17 sezona, uglavnom u dresu Knicksa te kratko u Seattle Supersonicsima i Orlando Magicu i 11 puta bio biran u All-Star momčad, osvojio je dvije zlatne olimpijske medalje 1984. i 1992. s Dream Teamom.