Košarka

AO Škrljevo u novoj sezoni želi produžiti suradnju s Barnjakom, sudjelovanje u ABA2 ligi i dalje u planu

Luka Medak

Josip Barnjak/Foto Arhiva NL

Josip Barnjak/Foto Arhiva NL

On je prioritet jer je ipak domaći igrač i dečko oko kojeg se može i treba slagati momčad, a s ostalim igračima ćemo još vidjeti kroz naredno razdoblje, sve je još uvijek u fazi pregovora



RIJEKA Nakon naporne sezone košarkaši Adria Oil Škrljeva na zasluženom su odmoru, ali klub je već krenuo s pripremama za sljedeću sezonu, kada bi trebala stići i neka nova pojačanja.


– Vodimo razgovore s potencijalnim novim igračima, ali i s onima za koje želimo da ostanu. Primarno s Barnjakom pokušavamo naći zajednički jezik i pokušati s njim produžiti suradnju. On je prioritet jer je ipak domaći igrač i dečko oko kojeg se može i treba slagati momčad, a s ostalim igračima ćemo još vidjeti kroz naredno razdoblje, sve je još uvijek u fazi pregovora.


Od ponedjeljka krećemo s treninzima s mlađim uzrastima i s igračima koji su ovdje i u pogonu smo sljedećih mjesec dana. U tom razdoblju će dolaziti i neki igrači na probu, tako da ćemo od svega toga napraviti neku selekciju igrača za sljedeću sezonu – rekao je trener Šrkljeva Damir Rajković.




Kako se i najavljivalo, sve je više izvjesno i da će sljedeće sezone na Mavrince dolaziti i neke momčadi iz regije jer će Škrljevo uz Premijer ligu sudjelovati u još jednom natjecanju.


– ABA2 liga je i dalje u planu, preko 90 posto smo sigurni da ćemo je igrati. Ovih 10 posto je tu sve dok ne dobijemo u potpunosti zeleno svjetlo od sponzora, Grada Bakra i svih ostalih, a to će sve odlučiti s Upravom. No, klub je spreman napraviti taj iskorak – zaključio je Rajković.