Manje problema...

Klub s Rujevice sklopio novi ugovor i olakšao navijačima parkiranje kod stadiona

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Prostor će biti na raspolaganju za parkiranje vozila i u predstojećim domaćim utakmicama HNK Rijeka sve do početka gradnje poslovnog centra Autokluba Rijeka, a o datumu prestanka korištenja naknadno ćemo obavijestiti sve navijače - naveli su iz HNK Rijeka



RIJEKA Navijači Rijeke će odsad imati manje problema s parkiranjem tijekom utakmica na Rujevici. Iz kluba su na svojoj web stranici objavili kako su s vlasnikom prostora Autoklub Rijeka sklopili ugovor o korištenju prostora za parkiranje vozila (označeno dole na fotografiji) koje će biti u funkciji već od četvrtka, odnosno utakmice Rijeka – Lille.


“Prostor za parkiranje vozila nalazi se neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona te se na isti ulazi preko kružnog toka.


Bit će otvoren 3 sata prije utakmice pa sve do 2 sata nakon utakmice. Prostor će biti na raspolaganju za parkiranje vozila i u predstojećim domaćim utakmicama HNK Rijeka sve do početka gradnje poslovnog centra Autokluba Rijeka, a o datumu prestanka korištenja naknadno ćemo obavijestiti sve navijače.




Ovim putem se zahvaljujemo Autoklubu Rijeka na suradnji i pozivamo naše navijače da koriste parkiralište prilikom dolaska na utakmice do popunjenja kapaciteta kako bi se olakšala protočnost prometa i povećala sigurnost”, navedeno je na web stranici HNK Rijeka.