PRIJE FINALA

Katarska euforija dovela do nestašice argentinskih dresova u nekim zemljama

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Radimo na tome kako bismo proslijedili što veći broj dresova navijačima kako bi oni mogli slaviti ovo nevjerojatno putovanje za tu reprezentaciju", kazao je glasnogovornik Adidasa.



MUENCHEN – Njemački proizvođač sportske opreme Adidas objavio je kako je na nekim tržištima nastala nestašica dresova argentinske nogometne reprezentacije uoči nedjeljnog finala Svjetskog prvenstva u kojemu će “gauči” na stadionu Lusail igrati protiv branitelja naslova Francuza.


“Zbog povećane potražnje za argentinskim dresovima diljem svijeta, u nekim zemljama je nastala nestašica. Radimo na tome kako bismo proslijedili što veći broj dresova navijačima kako bi oni mogli slaviti ovo nevjerojatno putovanje za tu reprezentaciju”, kazao je glasnogovornik Adidasa.


Iako je Argentina bila jedina reprezentacija koja igra u Adidasovoj opremi koja je stigla do četvrtifinala, prolazak momčadi koju vodi Lionel Messi do finala bilo je pravi “melem” za njemačku tvrtku iz koje tvrde kako joj je prodaja porasla za 30 posto u odnosu na 2018. godinu, kada je održano posljednje SP.




Messi (35) će u nedjelju pokušati svoju veliku karijeru okruniti jedinim trofejom koji mu nedostaje – naslovom svjetskog prvaka.