Povijesno odličje

Kapetanica Hrvatske nakon osvojene bronce: “Ovo je momčadski duh, vjerovale smo da možemo”

Portal Novilist.hr

Katarina Ježić/Foto Stanko Gruden / kolektiff

Katarina Ježić/Foto Stanko Gruden / kolektiff

Ponosne smo na broncu, prije utakmice smo svi vjerovali da možemo i pokazali smo to svima. Srce nam je veliko kao kuća, hvala svima što ste nas podržavali od početka. Budite uz nas i napravite nam doček - vesela je i euforična nakon osvojene bronce kapetanica Ježić



RIJEKA Kapetanica Hrvatske Katarina Ježić prva je stala pred kamere nakon velikog pothvata, nakon osvajanja prvog hrvatskog odličja za ženski rukomet.


– Već smo ispisale povijest što smo došle do polufinala, bila je ovo naša želja i san, znam da mi ovo zaslužujemo – rekla je Ježić prije nego što su njezinu izjavu prekinule ostale igračice koje su krenule s pjesmom i slavljem pred kamerama, a onda je pivotkinja Hrvatske nastavila:


– Ovo je momčadski duh, ovo je kako postaneš ekipa i pobijediš velike momčadi, iako možda nemaš najbolje igračice. Zaslužile smo ovo. Puno nam znači podrška iz Hrvatske i nadam se da će se sada još mladih igračica pridružiti reprezentaciji.




Ponosne smo na broncu, prije utakmice smo svi vjerovali da možemo i pokazali smo to svima. Srce nam je veliko kao kuća, hvala svima što ste nas podržavali od početka. Budite uz nas i napravite nam doček – vesela je i euforična nakon osvojene bronce kapetanica Ježić.