Veliko razočaranje

Kapetan Hajduka nakon još jedne sramote Splićana u Europi: “Ovo je nedopustivo, želim se ispričati navijačima”

Portal Novilist.hr

Lovre Kalinić/Foto: PIXSELL

Lovre Kalinić/Foto: PIXSELL

Nije lako pomiriti se s ovakvim porazom protiv momčadi koja ti ne stvori niti jednu ozbiljnu šansu, a izbaci te iz Europe. Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti - rekao je nakon utakmice kapetan i vratar Lovre Kalinić



SPLIT Hajduk je uspio napraviti još jedan debakl u Europi, ispali su od Tobola nakon što su pobijedili 2:0 u prvoj utakmici. U uzvratu je regularni dio završen s 3:1 za Tobol, da bi dvije minute prije kraja susreta Tagybergen donio domaćinu treće pretkolo Konferencijske lige.


– Ovo je velika sramota, kako za mene osobno tako i za ostatak ekipe. Nedopustivo je da se jednoj ozbiljnoj momčadi događaju takve rupe u igri, toliko neodgovornosti. Moramo se izdignuti iz svega i nastaviti raditi. Nije lako pomiriti se s ovakvim porazom protiv momčadi koja ti ne stvori niti jednu ozbiljnu šansu, a izbaci te iz Europe. Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti – rekao je nakon utakmice kapetan i vratar Lovre Kalinić, koji je trebao i bolje reagirati kod nekih pogodaka.


Kalinić se ispričao svim navijačima.




– Kad gledaš s gola, prvo poluvrijeme dominiraš, stvoriš dva-tri puta šansu da mogu izaći. Želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta. Moramo dignuti glavu i u nedjelju pobijediti Šibenik.