Košarka

Ivica Zubac ubacio devet poena u posljednjoj predsezonskoj utakmici Clippersa, Jokić ostao bez ubačaja iz igre

Hina

Ivica Zubac/Foto REUTERS

Ivica Zubac/Foto REUTERS

Zubac je susret započeo u petorci Clippersa, ali je trener Ty Lue odlučio ravnomjerno rasporediti minutažu na čak 16 igrača pa je samo raspoloženi Norman Powell na parketu proveo više od 20 minuta



ONTARIO Hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac postigao je devet koševa uz tri skoka, dvije asistencije i jednu blokadu za 16:18 minuta provedenih u igri u 115-126 porazu Los Angeles Clippersa od Denver Nuggetsa u predsezonskoj NBA utakmici igranoj u dvorani u Ontariju u Kaliforniji.


Zubac je susret započeo u petorci Clippersa, ali je trener Ty Lue odlučio ravnomjerno rasporediti minutažu na čak 16 igrača pa je samo raspoloženi Norman Powell na parketu proveo više od 20 minuta. Powell je u 25 minuta provedenih u igri ubacio 34 poena, dok je kod Nuggetsa čak osam igrača postiglo dvoznamenkast broj pogodaka, a najviše su ubacili Ish Smith 15 i Kentavious Caldwell-Pope 14. Prva zvijezda Nuggetsa Nikola Jokić je igrao samo 15 minuta, ostao bez ubačaja iz igre, pogodio je dva slobodna bacanja i podijelio sedam asistencija.


I Clippersi i Nuggetsi su ostvarili polovičan učinak u svoje četiri predsezonske utakmice, po dvije pobjede i poraza.




Nova NBA sezona počinje 18. listopada.