Dobar interes

Ičići ovoga vikenda domaćin popularnom Mastersu u odbojci na pijesku, nagradni fond je 25 tisuća kuna

Ivan Volarić

KRUNA SEZONE - Masters u Ičićima/Foto M. LEVAK

KRUNA SEZONE - Masters u Ičićima/Foto M. LEVAK

Interes parova iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije... je kao i obično prilično velik, nagradni fond od 25 tisuća kuna i atraktivna kulisa jamče dobru zabavu i vrhunsku odbojku



RIJEKA Nadolazećeg vikenda na terenima u Ičićima odigrat će se treći ovogodišnji turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, odnosno popularni Masters u Ičićima, koji godinama već predstavlja svojevrsnu krunu pjeskaške sezone u ovom dijelu Europe.


Interes parova iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije… je kao i obično prilično velik, nagradni fond od 25 tisuća kuna i atraktivna kulisa jamče dobru zabavu i vrhunsku odbojku. U glavni ždrijeb ide 12 parova u obje konkurencije, šest po bodovima, četiri iz kvalifikacija i dva zahvaljujući pozivnici.


Prijave za turnir su zaključene jučer, a kvalifikacijski dio turnira odigrat će se u petak. Cijeli program odvijat će se u subotu od jutarnjih sati, a sve zajedno kulminirat će u nedjelju poslijepodne kada su na rasporedu finala i susret za treće mjesto (od 15 sati). Podjela nagrada je u 19 sati.