HRGOVIĆ OSTAO BEZ MEČA KARIJERE

Hunter otkazao meč Hrgoviću, dugoočekivani obračun Anthonyja Joshue i Tysona Furyja u Saudijskoj Arabiji

Hina

Tyson Fury i Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Tyson Fury i Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga, pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao. Istodobno, Hearn je najavio dugoočekivani obračun Britanaca Tysona Furya i Anthony Joshue za ujedinjenje naslova i to u kolovozu u Saudijskoj Arabiji. NEW YORK Dvoboj u teškoj kategoriji između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Michaela Huntera je otkazan, dok je najavljen meč za naslov između Anthonya Joshue i Tysona Furya i to u Saudijskoj Arabiji, potvrdio je promotor Eddie Hearn.


Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga, pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao.


Zasad se ne zna hoće li neki drugi boksač uskočiti umjesto Huntera, a nije poznat ni datum i mjesto borbe.
Istodobno, Hearn je najavio dugoočekivani obračun Britanaca Tysona Furya i Anthony Joshue za ujedinjenje naslova i to u kolovozu u Saudijskoj Arabiji.


Joshua (31) drži naslove u IBF, WBO, WBA i IBO verzijama, a godinu dana stariji Fury ima WBC pojas.


“Ne možemo više tajiti, meč će se odigrati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza”, kazao je Hearn, koji je dodao kako završne radnje odrađuju odvjetnici obaju boksača.