Kapetan u ime momčadi

Hrvoje Smolčić se ispričao navijačima u ime ekipe zbog situacije nastale nakon dvoboja s Lokomotivom: “Borbom ćemo se odužiti”

Portal Novilist.hr

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška. I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku - napisao je kapetan Hrvoje SmolčićRIJEKA Kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić na službenim web stranicama kluba se u ime ekipe ispričao navijačima zbog događaja nakon dvoboja protiv Lokomotive. Podsjetimo, nekolicina igrača otišla je u svlačionicu prije pozdrava navijača, zbog čega su ih zvižducima navijači “istjerali” natrag na teren.


– U ime cijele ekipe ispričavam se svim navijačima zbog situacije koja se dogodila nakon završetka utakmice protiv Lokomotive. Naše razočaranje zbog poraza i loše igre ne opravdava činjenicu da nakon utakmice nismo odmah svi zajedno, kao ekipa, došli pozdraviti navijače koji nas prate i podržavaju u pobjedama i porazima. Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška.


I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku, neovisno o rezultatu. Borbom i požrtvovnošću na travnjaku odužit ćemo se navijačima. Već u nedjelju nas očekuje nova važna utakmica protiv Lokomotive i pozivam sve koji mogu da nas podrže i u Kranjčevićevoj, kao i na idućoj domaćoj utakmici protiv Osijeka – rekao je Hrvoje Smolčić.