Nogomet

Hrvatski vratar prvi put normalno trenirao u Atletico Madridu nakon gastroenteritisa

Hina

Ivo Grbić/Foto PIXSELL

Ivo Grbić/Foto PIXSELL

Grbić, rezervni vratar madridskih crveno-bijelih, još uvijek nije dobio priliku zaigrati ove sezone. Trener Diego Simeone među vratnicama drži slovenskog reprezentativca Jana Oblaka (30)



MADRID Hrvatski nogometni vratar Ivo Grbić (27), koji je zbog gastroenteritisa propustio u petak utakmicu svog Atletico Madrida i Las Palmasa, u ponedjeljak je normalno trenirao pa je na raspolaganju za susret Lige prvaka sa Celticom.


“Danas je Grbić normalno trenirao”, rekao je Atleticov dužnosnik za Hinu nakon posljednjeg treninga, a uoči utakmice u utorak.


Atletico Madrid još uvijek nije objavio popis igrača za utakmicu sa Celticom.




Grbić, rezervni vratar madridskih crveno-bijelih, još uvijek nije dobio priliku zaigrati ove sezone. Trener Diego Simeone među vratnicama drži slovenskog reprezentativca Jana Oblaka (30).


Grbić je prošli četvrtak propustio trening zbog gastroentiritisa, odnosno infekcije i upale želuca i crijeva, koja je često uzrokovana virusima ili bakterijama. Zbog toga nije otputovao na Kanarske otoke gdje je u petak četvrtoplasirani Atletico izgubio s 1-2 od Las Palmasa u španjolskom prvenstvu.


Atletico i škotski prvak Celtic će u utorak u 21 sat odmjeriti snage na madridskom stadionu Metropolitano. Te dvije momčadi su prije dva tjedna odigrale 2-2 u Glasgowu.


U toj skupini nakon tri odigrana kola vodi nizozemski Feyenoord sa 6 bodova, Atletico ima 5, talijanski Lazio 4, dok je Celtic na začelju s jednim osvojenim bodom.