Ivo Grbić

Hrvatski vratar potpisao za engleskog prvoligaša. Zaradit će i Hajduk

Portal Novilist.hr, Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ugovor s Atletico Madridom istjecao mu je za šest mjeseci. U Atletico je bio došao u ljeto 2020. iz zagrebačke Lokomotive, a od tada je bio 14 puta na vratima madridskih crveno-bijelih



MADRID Hrvatski nogometni vratar Ivo Grbić (28) prešao je iz Atletico Madrida u engleskog prvoligaša Sheffiled United potpisavši ugovor do 30. lipnja 2027., izvijestila su dva kluba u petak.


“Prvi utisci su mi jako dobri”, rekao je Grbić za internetsku stranicu Sheffield Uniteda, posljednjeplasirane momčadi engleske Premier lige.


Nada se mjestu među vratnicama nakon što mu Atleticov trener Diego Simeone ove sezone nije dao priliku braniti za četvrtoplasiranu momčad španjolskog prvenstva.




“Hvala svima na srdačnom dočeku. Jako sam sretan što sam ovdje. Za svakog igrača je velika stvar doći u Premier ligu pa sam presretan što sam se priključio Sheffield Unitedu”, rekao je.


Ugovor s Atletico Madridom istjecao mu je za šest mjeseci. U Atletico je bio došao u ljeto 2020. iz zagrebačke Lokomotive, a od tada je bio 14 puta na vratima madridskih crveno-bijelih. Jednu sezonu je proveo na posudbi u francuskom Lilleu gdje je skupio 29 nastupa.


Sheffield je, prema navodima engleskih medija, Atletico Madridu isplatio 2.5 milijuna eura odštete, a profitirat će i Hajduk. Od ukupnog iznosa splitskoj će momčadi pripasti 100 tisuća eura na ime FIFA-inog fonda solidarnosti.