Finale u Madridu

Hrvatski teniski savez omogućio navijačima ulaznice za finale Davis Cupa uz 50 posto popusta. Evo kako do njih

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama (www.hts.hr) objavili proceduru za kupnju ulaznica



ZAGREB Hrvatski teniski savez (HTS) objavio je kako je omogućio da navijači hrvatske reprezentacije mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa u Madridu uz 50 posto popusta.


Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama (www.hts.hr) objavili i proceduru za kupnju ulaznica:


1) Kliknite na poveznicu.




2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.


3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje “Imate promotivni kod?” Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.


4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. Važno je da odaberete ulaznice, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.


5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.


Hrvatska će u finalu ovogodišnjeg Davis Cupa u nedjelju u Madridu od 16 sati igrati protiv pobjendika drugog polufinala u kojem se sastaju Rusija i Njemačka.