JURANOVIĆ ODLAZI IZ LEGIJE

Hrvatski reprezentativac i službeno postao član Celtica, sa škotskim velikanom potpisao na pet godina

Portal Novi list

Josip Juranović/Foto: celticfc.vom

Josip Juranović/Foto: celticfc.vom

Oduševljeni smo njegovim dovođenjem i uvjereni da će biti odličan. Pred nama su mnogi izazovi i Josip će dodati važnu dubinu i kvalitetu u tim. Veselim se radu s njime", rekao je menadžer momčadi Ange Postecoglou.



RIJEKA Hrvatski reprezentativac Josip Juranović karijeru će nastaviti u Celticu, objavio je to škotski klub na svojim službenim stranicama.


Škotski velikan je otkrio da je s Juranovićem potpisao petogodišnji ugovor.


“Oduševljeni smo njegovim dovođenjem i uvjereni da će biti odličan. Pred nama su mnogi izazovi i Josip će dodati važnu dubinu i kvalitetu u tim. Veselim se radu s njime”, rekao je menadžer momčadi Ange Postecoglou.




Podsjetimo, Juranović je u ljeto prošle godine iz Hajduka otišao u redove Legije. Za Hajduk je odigrao 165 utakmica, a odmah po dolasku u Legiju postao je nezamjenjivi desni bočni. Za manje od godinu dana tamo odigrao je 41 utakmicu, postigao dva gola i namjestio ih deset. Oprostio se od Legije spektakularnim pogotkom za 2:1 protiv praške Slavije u play-offu za ulazak u skupinu Europa lige.


Juranović je osmi igrač kojeg je Celtic doveo u ovom prijelaznom roku. Prije njega u klub su stigli Osaze Urhoghide, Liam Shaw, Liel Abada, Joe Hart, James McCarthy, Carl Starfelt i Kyogo Furuhashi, a njima i ostalim suigračima Juranović će se priključiti početkom sljedećeg tjedna.