Odbojka

Hrvatske odbojkašice kod Izraelki traže novu pobjedu u borbi za EP: “Pokazat ćemo svoju kvalitetu”

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Ovo je također prilika da se dobro pripremimo za Rumunjsku te se nadamo da će nas na toj utakmici podržati veliki broj domaće publike u Osijeku, istaknula je reprezentativka Izabela Štimac



ZAGREB Hrvatske odbojkaške reprezentativke uvjerljivom su pobjedom 3-0 protiv Farskih otoka započele kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2023., a jednaki uspjeh očekuju i na gostovanju kod Izraelki.


Ogled 2. kola kvalifikacija odigrat će se u Haderi u srijedu, s početkom u 18.30 sati po hrvatskom vremenu.


»Vjerujemo da ćemo u Izraelu pokazati svoju kvalitetu. Kao i do sada fokus je na nama. Izrael je kvalitetnija ekipa od Farskih otoka tako da moramo držati fokus na svojoj igri i potruditi se. Ovo je također prilika da se dobro pripremimo za Rumunjsku te se nadamo da će nas na toj utakmici podržati veliki broj domaće publike u Osijeku“, istaknula je reprezentativka Izabela Štimac.




Kvalifikacije za EP za Hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju igraju: Klara Perić, Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan, Izabela Štimac i Natalija Tomić. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas.