Ekipno prvenstvo

Hrvatske kuglačice pobjedom protiv Italije otvorile nastup na SP-u, učinkovite i igračice Mlake te Rijeke

P. N.

Vanesa Bogdanović/Foto M. GRACIN

Vanesa Bogdanović/Foto M. GRACIN

Svoj su obol prvoga dana natjecanja u skupini C dale i Mlakarice Venesa Bogdanović (573 čunja) i Valentina Gal, koja je u prvih 60 hitaca srušila 147 čunjeva, nakon čega ju je zamijenila Nataša Ravnić (440 čunja). Uspješna je bila i igračica Rijeke Matea Juričić (587 čunjeva).



VARAŽDIN Hrvatske kuglačice pobjedom protiv Italije 2:0 (3.566:3.307) otvorile su nastup na Svjetskom ekipnom prvenstvu, što se održava u Varaždinu.


U hrvatskoj reprezentaciji najučinkovitija je bila Amela Nicol Imširović sa srušenih 629 čunjeva, a svoj su obol prvoga dana natjecanja u skupini C dale i Mlakarice Venesa Bogdanović (573 čunja) i Valentina Gal, koja je u prvih 60 hitaca srušila 147 čunjeva, nakon čega ju je zamijenila Nataša Ravnić (440 čunja). Uspješna je bila i igračica Rijeke Matea Juričić (587 čunjeva).


Hrvatske kuglačice idući će nastup imati u nedjelju kada ih očekuje ogled s predstavnicama BiH (15.20 sati). Sutra će svoju prvu utakmicu u skupini D odraditi hrvatski kuglači koji će odmjeriti snage s Francuskom (15.20 sati).