NEMA PROMJENA

HOO: Hrvatski trener streljaštva Seno Čusto i dalje u teškom stanju u tokijskoj bolnici

Hina

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

"Stanje trenera Čuste i dalje je teško, a liječnici bolnice Showa University Toyosu skrbe o njemu na najbolji mogući način. Misija HOO-a, uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu, u stalnom je kontaktu s bolnicom u Tokiju", javlja HOO.



TOKIO Hrvatskog trenera streljaštva Senu Čustu, kojem je na početku olimpijskih igara u Tokiju pozlilo i od tada se nalazi u bolnici, posjetile su supruga i kći. a njegovo je stanje, kako se doznaje od lijelčnmika, i dalje teško, priopćeno je u petak iz Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).


“Dana 3. kolovoza 2021. godine u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u posjetu tokijskoj bolnici Showa University Toyosu u pratnji liječnika hrvatske olimpijske delegacije boravile su supruga i kći hospitaliziranog trenera streljaštva Sene Čuste. Voditelj odjela intenzivne njege, na kojem se liječi naš trener, detaljno im je opisao njegovo zdravstveno stanje i mogućnosti daljnjeg liječenja”, stoji u priopšćenju HOO-a.


“Stanje trenera Čuste i dalje je teško, a liječnici bolnice Showa University Toyosu skrbe o njemu na najbolji mogući način. Misija HOO-a, uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu, u stalnom je kontaktu s bolnicom u Tokiju”, dodaje HOO.