Podrška Portugalcu

Hajduk stao u obranu svojeg stopera nakon neviđene paljbe zbog izjave o juniorima

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Podrška je to za Portugalca koji je bio na udaru sportskog novinara Ede Pezzija, nakon što je Ferro rekao kako "juniori Hajduka još uvijek ništa nisu osvojili"



SPLIT Hajduk je očito stao u obranu svojeg stopera Ferra jer je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio njegovu fotografiju uz rečenicu na njegovom materinjem jeziku “Uma linguagem que todos entendemos”, što znači “Jezik koji svi razumijemo”, dok igrač na fotografiji rukama pravi znak srca.


Podrška je to za Portugalca koji je bio na udaru sportskog novinara Ede Pezzija, nakon što je Ferro rekao kako “juniori Hajduka još uvijek ništa nisu osvojili”.


“Na nama i na trenerima je da kroz razgovor pomognemo mladim igračima. Naravno da su uzbuđeni i da trebaju proslaviti, ali do naslova ih dijele još dvije utakmice. Moramo im objasniti da još ništa nisu osvojili, a isto vrijedi i za naše polufinale Kupa protiv Slavena. U polufinalu smo, ali ništa nismo osvojili. To im moramo objasniti, ali jako sam sretan zbog njih i zaslužili su uživati u ovome”, rekao je Ferro što je izazvalo reakciju Pezzija u HRT-ovoj emisiji.




“Svašta sam doživio u svojem životu, ali ovakvu svinjariju nisam. Mene je nazvao jedan Andrija, veliki navijač Hajduka iz Osijeka. Rekao mi je – kada ćeš u emisiju, molim te kaži da je ovo sramota. Ovo nije sramota, ovo je više od toga. Da sam ja predsjednik Hajduka ili sportski direktor, on bi momentalno dobio otkaz. Ne može se jedan prvotimac Hajduka koji igra, ne znam ni sam zašto jer nema nikakvu kvalitetu, to sam rekao prvi kada je došao, ne može obezvrijediti uspjeh juniora.


Napisao je – objasnit ćemo juniorima da još ništa nisu osvojili. Pa što hoće taj momak? Što je on osvojio? Igrao je u Hajduku, pa su ga potjerali, pa je otišao u Nizozemsku, igrao tamo u nekoj srednjoj, nikakvoj momčadi, pa su ga tamo najurili pa ga je Hajduk uhljebio ovdje”, izjavio je Pezzi.


Inače, Ferro je osvojio Kup s Hajdukom prošle godine, a ranije i portugalsko prvenstvo te Superkup s Benficom.