Trener zadovoljan

Goran Tomić: “Tražio sam reakciju momčadi, pozivam navijače da nam budu vjetar u leđa protiv Osijeka”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Tražio sam reakciju momčadi i da dečki pokažu drugačiji mentalitet. Jako me raduje i da nismo primili gol jer i Lokomotiva je imala svoje šanse. Teško je iskontrolirati jednu momčad do te mjere da ne stvori prilike - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Trener Rijeke Goran Tomić mogao je biti zadovoljan finalnim ishodom dvoboja u Kranjčevićevoj. Njegova je momčad uzvratila Lokosima za poraz na Rujevici protekle srijede.


– Sigurno jedna jako bitna pobjeda za nas. Tražio sam reakciju momčadi i da dečki pokažu drugačiji mentalitet. Jako me raduje i da nismo primili gol jer i Lokomotiva je imala svoje šanse. Teško je iskontrolirati jednu momčad do te mjere da ne stvori prilike. Zadovoljan sam kako smo djelovali kao momčad pogotovo kad smo se branili, a u napadu imamo igrače koji jednim potezom rješavaju utakmicu.


Izvanredan gol Murića, a ništa lošiji nije bio niti Drmićev. Šteta što nismo zabili iz jedanaesterca kako bi zadnjih desetak minuta mirno priveli kraju, ali očito je tako, moramo strepiti za bodove. Dolazi Osijek? Velika utakmica za nas. Pozivamo navijače da nam budu vjetar u leđa – rekao je Goran Tomić.