Dojmovi nakon četvrtfinala Kupa

Goran Tomić: “Koji puta vas mora pomaziti i sreća”, Damir Krznar: “Preuzimam krivicu za ovaj poraz”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar i Goran Tomić/Foto PIXSELL

Damir Krznar i Goran Tomić/Foto PIXSELL

Ovo je velika pobjeda za nas, prvo poluvrijeme smo odigrali taktički jako dobro i poentirali smo u pravo vrijeme. Dinamo je imao izvanrednu šansu pri rezultatu 0:0, ali koji puta vas mora pomaziti i sreća - rekao je Tomić nakon susreta u Maksimiru



RIJEKA Nogometaši Rijeke velikom su pobjedom (3:1) nad Dinamom u Maksimiru izborili polufinale Kupa.


– Ovo je velika pobjeda za nas, prvo poluvrijeme smo odigrali taktički jako dobro i poentirali smo u pravo vrijeme. Dinamo je imao izvanrednu šansu pri rezultatu 0:0, ali koji puta vas mora pomaziti i sreća. A to se nama dogodilo. Dinamo je imao jako puno šansi u drugom dijelu – rekao je trener Rijeke Goran Tomić, koji je pritom najavio i sljedeći susret Rijeke s Hrvatskim dragovoljcem.


– Nije baš svaki dan da se Dinamo pobjeđuje na Maksimiru. Dragovoljac? Od sutra već krećemo s pripremom, liga je kvalitetna i ne možemo nigdje unaprijed upisati bodove. Spremit ćemo se maksimalno da uzmemo tri boda.




Trener Dinama Damir Krznar preuzeo je krivicu za poraz Modrih.


– Rijeka je zabila iz tri udarca na gol, a mi smo promašili pregršt prilika. Preuzimam isključivu krivicu za ovaj poraz i od toga ne bježim. Ovo je veliki kiks za nas jer Dinamo uvijek napada trofeje. No, nema vremena za tugovanje, moramo napraviti sve da se podignemo za nedjeljni derbi s Hajdukom.