Skijanje

Filip Zubčić nakon svojeg najboljeg veleslalomskog rezultata: “Jako sam sretan, iako me malo muči što nisam na postolju”

Hina

REUTERS

REUTERS

Zubčića u nedjelju čeka i nastup u drugom slalomu u ovoj sezoni, na stazi na kojoj je prije dvije godine bio treći i tako došao do jedinog postolja u ovoj disciplini



VAL D’ISERE Hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je četvrto mjesto na prvom veleslalomu nove sezone Svjetskog kupa, što mu je uvjerljivo najbolji veleslalomski rezultat u francuskom Val d’Isereu pa je bio jako zadovoljan, iako je za samo 12 stotinki izgubio mjesto na pobjedničkom postolju.


“Odličan start sezone u veleslalomu. Jako sam sretan sa četvrtim mjestom. Jasno, malo me muči što nisam završio na postolju, jer je bilo jako blizu. Verdu je pobjegao samo 12 stotinki. Međutim, fenomenalno – nisam nikad bio bolji od 13. mjesta ovdje u veleslalomu. Jako sam zadovoljan i želim čestitati svom timu”, izjavio je 30-godišnji Zagrepčanin.


Zubčića u nedjelju čeka i nastup u drugom slalomu u ovoj sezoni, na stazi na kojoj je prije dvije godine bio treći i tako došao do jedinog postolja u ovoj disciplini. Uz Filipa, će na startu biti i Samuel Kolega, 22. na prvom slalomu u austrijskom Gurglu, te Istok Rodeš.




“Idemo se pripremiti za sutrašnji slalom. Dobro se skijam u slalomu, dečki se isto skijaju dobro. Idemo opet napraviti odličan rezultat”, poručio je Zubčić.