Skijanje

Filip Zubčić: “Drugi lauf je bila jedna od mojih najboljih vožnji u životu!”

Portal Novi list, Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Između dvije vožnje sam bio dosta nervozan jer se, iskreno rečeno, dugo nisam našao u takvoj situaciji. Odlučio sam ne razmišljati previše o rezultatu, smirio sam se i bio još i bolji u drugom laufu - rekao je Filip



ALTA BADIA Natrag sam na postolju i naravno da sam jako zadovoljan, komentirao je hrvatski skijaš Filip Zubčić drugo mjesto na veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa ove nedjelje u talijanskoj Alta Badiji.


Nakon prve vožnje Zubčić je bio na drugom mjestu iza Švicarca Marca Odermatta, a takav raspored na samom vrhu je ostao i na kraju utrke. Zubčić je ukupno imao tek 19 stotinki slabije vrijeme od Švicarca, a njih su dvojica u nedjelju bili daleko ispred kompletne konkurencije.


„Drugi lauf je sigurno bila jedna od najboljih mojih vožnji u životu. Šteta, bio sam i blizu pobjede, ali to je skijanje. Stvarno se dobro osjećam i u ovom naletu moram skijati što je bolje i skupiti što više ovakvih rezultata“, rekao je Zubčić te je potom komentirao nedjeljni nastup.




„Prva vožnja je također bila odlična. Između dvije vožnje sam bio dosta nervozan jer se, iskreno rečeno, dugo nisam našao u takvoj situaciji. Odlučio sam ne razmišljati previše o rezultatu, smirio sam se i bio još i bolji u drugom laufu. Čestitke cijeloj mojoj momčadi i sada se idemo na pravi način pripremiti za utrku u ponedjeljak kada se vozi novi veleslalom“, završio je Zubčić.