HNL

Ferenčina više nije trener Slaven Belupa, evo tko je nasljednik

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Niz od šest uzastopnih poraza, od kojih sva tri posljednja na domaćem terenu i to bez postignutog gola, nagnali su upravu kluba na još jednu smjenu



KOPRIVNICA Slaven Belupo objavio je kako Roy Ferenčina više nije trener prve momčadi tog kluba, što se i nagađalo proteklih dana.


Ferenčina je preuzeo koprivnički sastav u rujnu prošle godine nakon lošeg ulaska u sezonu pod Ricardom Monizom te je u ovom mandatu na klupi Slavena ostvario učinak od sedam pobjeda, tri remija i 14 poraza.


Niz od šest uzastopnih poraza, od kojih sva tri posljednja na domaćem terenu i to bez postignutog gola, odnosno samo jedan osvojeni bod u zadnjih osam utakmica nagnali su upravu kluba na još jednu smjenu. Sedam kola prije kraja sezone Slaven Belupo se nalazi na devetom mjestu ljestvice sa 27 bodova, čak 20 više od zadnjeg Rudeša koji je sigurni putnik u niži rang natjecanja, a jednim manje od osme Istre 1961.




Kako piše epodravina.hr, Uprava kluba odlučila je povjerenje dati Ivanu Radeljiću (42), dosadašnjem pomoćniku Roya Ferenčine.