Engleska

FA kup: Preokret Manchester Uniteda, ispao Tottenham

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

West Ham je poveo u 54. minuti golom Benrahme. No, od 77. minute do kraja susreta uslijedio je veliki preokret i čak su se tri lopte zakoprcale u gostujućoj mreži



MANCHESTER Nogometaši Manchester Uniteda uspješno su obavili domaći posao u osmini finala engleskog FA kupa, iako su gubili protiv West Hama na kraju su slavili s 3-1.


Svi su pogoci postignuti u drugom poluvremenu, a West Ham je poveo u 54. minuti golom Benrahme. No, od 77. minute do kraja susreta uslijedio je veliki preokret i čak su se tri lopte zakoprcale u gostujućoj mreži.


Prvo je vlastitu mrežu pogodio Aguerd, u 90. minuti je sjajan pogodak dao 18-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho, pogodivši za 2-1 iskosa s 15 metara, dok je sve okončano golom Freda u 95. minuti.




Iznenađenje je priredio Sheffield United, trenutačno drugoplasirana momčad Championshipa. Pred svojim navijačima Sheffield United je izbacio Tottenham pobjedom 1-0. Jedini gol dao je Ndiaye u 79. minuti.


Za goste je cijelu utakmicu i to solidno, odradio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Tijekom utakmice Perišić je imao jednu dobru šansu, dok je u 95. minuti lijepo centaršutom pronašao Harryja Kanea koji je loše reagirao iz blizine te je propustio pogoditi za 1-1.