Taman uoči EP-a

Duvnjak i Cindrić još uvijek pozitivni na koronavirus, rukometaši sutra kreću za Mađarsku

Hina

Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS

Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS

Oni do daljnjega ostaju u izolaciji u Osijeku, a reprezentaciji će se priključiti u trenutku kad dobiju negativan nalaz PCR testa. Dodajmo kako će se testiranje provoditi svaki dan kod obojice igrača



OSIJEK Hrvatska rukometna reprezetacija jutros je obavila novo PCR testiranje, a rezultati su pokazali da su kapetan Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić još uvijek pozitivni.


Oni do daljnjega ostaju u izolaciji u Osijeku, a reprezentaciji će se priključiti u trenutku kad dobiju negativan nalaz PCR testa. Dodajmo kako će se testiranje provoditi svaki dan kod obojice igrača.


Svi ostali igrači i članovi stručnog stožera bili su negativni.




“Duvnjak i Cindrić su i dalje pozitivni, što znači da moraju ostati u Osijeku,” kazao je liječnik reprezentacije dr. Tomislav Kukin.


“Testirat ćemo ih iz dana u dan, a kada budu negativni moći će se priključiti ekipi. Oni su klinički jako dobro. Dobra je vijest da su ostatak ekipe i cijeli stručni stožer negativni. Tako da je situacija stabilna,” dodao je.


Reprezentacija večeras ima zadnji trening u Osijeku, a izbornik Hrvoje Horvat će u utorak, neposredno prije puta u Mađarsku donijeti odluku o konačnom popisu igrača za Europsko prvenstvo.


Hrvatska otvara EP 13. siječnja utakmicom protiv Francuske, dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije, a 17. siječnja i protiv Ukrajine. Sve tri utakmice hrvatska vrsta će igrati u Szegedu.


Prve dvije ekipe će nastaviti natjecanje.