Tenis

Dodig i Krajicek u polufinalu ATP turnira u Dubaiju

Hina

Foto USA TODAY Sports

Foto USA TODAY Sports

U četvrtfinalnom susretu su drugi nositelji Dodig i Krajicek, u vrlo neizvjesnom meču, svladali Britanca Llyoda Glasspoola i Nizozemca Jean-Juliena Royera sa 6-7(5), 6-3, 10-5



DUBAI Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Amerikanac Austin Krajicek izborili su nastup u polufinalu na ATP 500 turniru u Dubaiju.


U četvrtfinalnom susretu su drugi nositelji Dodig i Krajicek, u vrlo neizvjesnom meču, svladali Britanca Llyoda Glasspoola i Nizozemca Jean-Juliena Royera sa 6-7(5), 6-3, 10-5.


U polufinalu će hrvatsko-američka kombinacija igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Britanac Jamie Murray i Novozelanđanin Venus protiv Indijca Bhambrija i Nizozemca Haasea.




U pojedinačnom dijelu turnira su igrani mečevi drugog kola, a Čeh Jiri Lehečka je okrenuo susret protiv četvrtog nositelja Karena Hačanova kojeg je pobijedio 6-7(6), 7-6(5), 6-4. Pritom je Lehečka spasio pet meč-lopti.


Amerikanac Sebastian Korda je ispustio samo jedan gem protiv Nizozemca Van de Zandschulpa kojeg je pobijedio 6-1, 6-0, dok je uspješan bio i prvi nositelj Danil Medvjedev koji je svladao Talijana Lorenza Sonega 3-6, 6-3, 6-3.