USKORO DEBI ZA SENIORE

Dinamova mlada zvijezda o pozivu u seniorsku reprezentaciju: “To je velika čast, ponosan sam i iznimno sretan”

Portal Novi list

Joško Gvardiol/Foto: PIXSELL

Joško Gvardiol/Foto: PIXSELL

"Uz razvoj klupskog dijela karijere svakog igrača, reprezentacija je nešto što nosi poseban osjećaj. Sigurno je još veća čast kad poziv dobiju mladi igrači poput mene. U mlađim uzrastima Hrvatske uvijek sam davao sve od sebe, tako ću nastaviti i u društvu najboljih kad dobijem priliku debitirati", rekao je Joško Gvardiol.



ZAGREB Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača za nadolazeći EURO, a na njemu se prvi put našao 19-godišnji bek Dinama Joško Gvardiol.


“Neopisivo sam sretan zbog poziva u A reprezentaciju Hrvatske. To je prije svega velika čast za mene, ponosan sam i iznimno sretan. Zahvaljujem izborniku Daliću i Stožeru, koji su me odlučili pozvati i tako pokazali da cijene moj rad i trud. Dobio sam puno čestitki već do sada i ovo je važan dan za mene. Mislim da je svakom igraču jedan od najvećih ciljeva u karijeri dobiti poziv u A reprezentaciju, a kasnije se dokazati i jednog dana postati i standardni reprezentativac”, priopćio je za klupske stranice Gvardiol.


“Uz razvoj klupskog dijela karijere svakog igrača, reprezentacija je nešto što nosi poseban osjećaj. Sigurno je još veća čast kad poziv dobiju mladi igrači poput mene. U mlađim uzrastima Hrvatske uvijek sam davao sve od sebe, tako ću nastaviti i u društvu najboljih kad dobijem priliku debitirati. Prije svega, trebamo dočekati kraj sezone u Dinamu, proslaviti zasluženi naslov prvaka, a nadam se i dvostruku krunu. Član sam mlade reprezentacije, očekuje nas krajem mjeseca prvo U-21 Europsko prvenstvo, a vidjet ćemo nakon toga što dalje. Poziv za A reprezentaciju je tu i jako sam zahvalan na tome“, rekao je bek Dinama.




Osim Gvardiola, iz Dinama su pozive dobili i Luka Ivanušec, Dominik Livaković, Bruno Petković i Mislav Oršić, dok je Lovro Majer dobio pretpoziv.