Premijer liga

Desetkovani Zamećani porazom se oprostili sa sezonom, riječka ekipa bila prisiljena koristiti mlade snage

Igor Duvnjak

Marin Sorić/Foto V. KARUZA

Marin Sorić/Foto V. KARUZA

Marin Sorić je "poludio" među domaćim vratnicama, ali su gosti ipak sačuvali gol-dva prednosti do desetak minuta prije kraja. Tada su se počeli odvajati, odmakli su na 23:19 u 52. minuti, a na koncu su slavili sigurno 26:23



RIJEKA Utakmica posljednjeg kola Paket 24 Premijerlige rukometaša: Zamet – Rudar 23:26 (14:16). Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja 200. Suci: Cepanec (Turčin) i Dragočajac (Novska).


ZAMET: Vučko 5 (3), Živković, Ljevar 4, Njegovan, Ogurlić 2, Islamović, Sorić, Tomaš 5, Viskić, Mrakovčić 2, Pikec 4, Kvastek, Perkov 1.


RUDAR: Otmačić, Skenderović 3, Runtas 3, Jurić 4, M. Štajnkler, Škiljan, Gaća 7 (4), Trčak 1, T. Štajnkler, Kuhar, Špiler 2, Javor, Žitković, Kasap, Vrpoljac 4, Starčević.




Isključenja: Zamet 10, Rudar 4 minute. Sedmerci: Zamet 3 (3), Rudar 4 (4).


Ozljedama desetkovani rukometaši Zameta, koji su mnogo prije kraja prvenstva osigurali ostanak, porazom su se oprostili sa sezonom. Zamet je igrao s mladim snagama. a gostujući Rudar iz Ruda, kojem su bodovi itekako važni. igrao je s najjačom ekipom.


Marin Sorić je “poludio” među domaćim vratnicama, ali su gosti ipak sačuvali gol-dva prednosti do desetak minuta prije kraja. Tada su se počeli odvajati, odmakli su na 23:19 u 52. minuti, a na koncu su slavili sigurno 26:23.