Košarka

Crikveničani večeras imaju šansu napraviti velik korak prema osiguranom ostanku

Katarina Blažević

Foto A. KRIŽANEC

Foto A. KRIŽANEC

Stoja i Podstrana su ispod nas, ali imamo pozitivan skor s obje ekipe te se stvarno nadam ostanku - kaže Dragojević



RIJEKA Košarkaši Crikvenice nisu imali puno odmora nakon iznenađujuće pobjede u Zagrebu, večeras (20) će u Gradskoj dvorani ugostiti Jazine u utakmici u kojoj bi mogli napraviti ogroman korak prema ostanku u prvoligaškom društvu.


Zadarska ekipa drži sredinu ljestvice, ali nakon što su igrači trenera Zorana Dragojevića svladali momčad koja se bori za doigravanje, sve je moguće…


– Da, bila je to iznenađujuća pobjeda u Zagrebu, iako smo mi uvijek pričali da moramo nekome uzeti skalp, i baš se pogodilo da smo iznenadili Zagreb. I sami smo bili iznenađeni, ali to se kad-tad moralo dogoditi. Igrački se vidi da smo se dosta podignuli u drugom dijelu prvenstva – govori trener Crikvenice Zoran Dragojević.




Zbog zauzetosti crikveničke dvorane ovoga vikenda, utakmica s Jazinama je pomaknuta na utorak. Ipak, Kirci se nadaju podršci koja bi ih mogla pogurati do ostanka u ligi.


– Jazine su odlična mlada ekipa, imaju perspektive i dobro rade. Krajina je otišao u Škrljevo i odmah dao doprinos u prvoj utakmici te to dovoljno govori o kakvim se igračima radi. Od iskusnih je sada ostao samo Zovko, ali respektiramo ih i ne smijemo sebi dozvoliti da nas ova pobjeda u Zagrebu »poljulja« i vrati na početak.


Stoja i Podstrana su ispod nas, ali imamo pozitivan skor s obje ekipe te se stvarno nadam ostanku. Nadamo se da će se skupiti i ljudi na utakmici jer vidjelo se kako je dečkima odmah lakše igrati uz podršku – zaključuje Zoran Dragojević.